pkkimagemodule

Tiedote

 

Työvaliokunta kokoontui 15.12.2020 mm. alla luetelluista toimista päättääkseen.

Osallistujat: Simo Järvinen pj, Kirsti Marmela ja Jouko Harju

 

A. Talous

Todettiin, että yhdistyksen taloudellinen asema on vakaa.

 

B. Hankevastaavan nykyinen työsopimus päättyy 31.12.2020

Puheenjohtaja on ollut yhteydessä Työllisyydenhoidon päällikkö Juha Laineeseen, jolta on saatu vastaus, että kaupunginhallitus myöntää odotusajaksi osan avustuksesta ennen lopullista pää­töstä. Lausunnon perusteella valtuutetaan puheenjohtaja tekemään työsopimus hankevastaavan kanssa kuukaudeksi kerrallaan ainakin tammi- ja helmikuulle.

 

C. Teknisen toimialan tapaaminen

Päiväksi oli jo sovittu 26.1.2021. Tekniseltä toimialalta tuli myöhemmin ilmoitus, että yli 10 henki­lön tilaisuuksia ei saa pitää. Näin ollen sovittiin tapaaminen siirrettäväksi myöhempään ajankoh­taan, joka varmistuu tilanteen selkiydyttyä.

 

D. Katso-palvelu on muutettu Suomi.fi-valtuutukseen

Puheenjohtaja ja sihteeri olivat Tiliasema Minna Seessalon toimistolla 3.12. Tällöin myönnettiin tilitoimistolle päättyvää Katso-palvelua vastaavat valtuudet hoitaa asioita viranomaisten kanssa uusilla Suomi.fi-valtuuksilla.

 

E. Kevätkauden kokoukset

Tarkoitus oli pitää hallituksen kokous vielä ennen joulua, mutta Korona-tilanteen takia se joudut­tiin perumaan.

Tulevien kokousten suhteen noudatetaan viranomaisten / THL:n ohjeistuksia suojatoimista ja toi­mitaan kulloisten olosuhteiden mukaan.

 

F. MOPIILI ‑hanke 2021

Korona ei suoraan vaikuta toimintaan, kun lähikontakteja asiakkaiden kanssa ei ole ja työtehtä­vät suoritetaan ulko-olosuhteissa. Toimitaan toki työsuojelumääräysten ja mahdollisten muiden ohjeistusten mukaisesti.

Henkilöstötilanne on tällä hetkellä sellainen, että mukana on neljä kuntouttavan työtoiminnan henkilöä, joilla on 4-tuntinen päivä ja he tekevät henkilöstä riippuen 1—3 ‑päiväistä viikkoa.

 

G. Kaupungin avustukset

Porin Kiinteistönomistajain Keskusjärjestö ry on ilmoittanut kantansa uudistukseen kaupungin­hallitukselle lähetetyllä kirjelmällä 4.6.2020.

Avustushakujärjestelmä uudistuu, siitä on pidetty info Edustajiston vuosikokouksen yhteydessä (23.11.). Kaupunki on järjestänyt uudistuksesta, myös kaksi omaa infotilaisuutta joulukuussa ja alkuvuoden aikana pidetään ainakin yksi tilaisuus lisää.

Työvaliokunnan kokoukseen saamamme tiedon mukaan sähköiset avustushakemuslomakkeet avautuvat kaupungin sivuille helmi—maaliskuussa ja ne ovat vastaisuudessa ainoa hakukanava kaupungin avustuksiin. Asiasta kaupungilla vastaa: Controller Tiina M Toivonen 044 701 3342, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Pori jakaa hyvinvointirahaa—idea voi liittyä esimerkiksi ulkoiluun tai digisosiaalisuuteen. Rakkau­della porilaisille ‑hyvinvointirahaa voi hakea 17.1. saakka Porin kaupungin sivuilta löytyvällä ha­kulomakkeella.

https://yle.fi/uutiset/3-11697836

 

H. PKK ry:n toiminta-avustus

Keskusjärjestö pyytää jäsenyhdistyksiltään kuitenkin aiemman käytännön mukaiset Toimin­ta-avustushakemukset viimeistään 31.3.2021.

 

Hyvää Joulua ja Parempaa alkavaa vuotta 2021!

 

Simo Järvinen

puheenjohtaja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

044 292 4090

 

Kirsti Marmela

varapuheenjohtaja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040 767 7101

 

Jouko Harju

sihteeri

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

044 702 2317