pkkimagemodule

Porin kaupunki tiedottaa

KUTSU: Infotilaisuus Porin kaupungin myöntämien avustusten hakemisesta

Porin kaupunki järjestää yhdistyksille, seuroille ja muille kaupungin avustuksista kiinnostuneille toimijoille infotilaisuudet perjantaina 27.11. klo 14 ja keskiviikkona 2.12. klo 17.

Tilaisuuksissa selviää, mitä avustuksia kaupungilta on haettavissa, miten ja milloin, sekä mitä hakijoilta vaaditaan. Tilaisuudet ovat keskenään samansisältöiset ja osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista (ks. ohjeet alla).

Kaupungin avustustyöryhmä esittelee tilaisuuksissa uutta avustuskokonaisuutta, jonka kaupunginhallitus hyväksyi 28.9.2020. Tämän myötä osa entisistä avustuksista poistuu käytöstä, uusia avustuksia tulee haettavaksi ja hakuajat muuttuvat. Kaikkia avustuksia haetaan jatkossa sähköiseen hakujärjestelmään tunnistautumalla. Lisäksi avustusten myöntämisen kriteerit tarkentuvat ja raportointivelvollisuus laajenee koskemaan kaikkia avustuksensaajia.

Tilaisuuksiin suositellaan osallistumaan Microsoft Teams ‑sovelluksella. Kokoustilassa (Porin kaupungintalon valtuustosali, Hallituskatu 12) on paikkoja rajoitetusti ja ne on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua etäyhteyksien välityksellä. Osallistujien määrä on rajattu kahteen henkilöön/yhdistys.

Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/avustusinfosyksy

Tarvitsetko apua sovelluksen lataamiseen tai käyttämiseen? Satakunnan yhteisökeskus tarjoaa yhdistyksille maksutonta digitukea https://www.yhteisokeskus.fi/digiapu/

Lisätietoja: www.pori.fi/avustukset

avustustyöryhmän puheenjohtaja Tiina Toivonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 044 701 3342

--------------------------------

Tiina Toivonen

controller

Porin kaupunki

Konsernihallinto/Talousyksikkö

+358 44 701 3342

Otavankatu 5

28100 PORI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.pori.fi

facebook.com/porinkaupunki

Instagram ja Twitter: @porikaupunki