pkkimagemodule

TIEDOTE: Kaupungin uudistuneet avustukset ovat haettavissa

 

Tiedote 7.1.2021

Kaupungin uudistuneet avustukset ovat haettavissa

Porin kaupunki on uudistanut avustuskäytänteitään ja suurin osa avustuksista on nyt haettavissa. Tällä hetkellä voi hakea hanke­avustusta, tapahtuma-avustusta, järjestön starttiavustusta sekä toimintatonnia.

Tarkoituksena on, että avustuksissa on jatkossa jatkuva haku ja niitä voi hakea ympäri vuoden. Toiminta-avustuksia haetaan kerran vuodessa. Tämän vuoden osalta haku on helmi—maaliskuussa.

—Kaupungin tuella voidaan jatkossa järjestää myös erilaisia tapahtumia tai toteuttaa hankkeita. Tä­mä on uusi ja toivottu avaus kaupungilta, iloitsee Toivonen.

Tapahtuma-avustusta voidaan myöntää Porissa järjestettävään kaupungin elinvoimaa ja imagoa tu­kevaan tapahtumaan. Järjestäjänä voi olla yhdistys, yritys, yhteisö tai useita toimijoita yhdessä.

Hankeavustus on puolestaan tarkoitettu yhdistysten toteuttamiin hankkeisiin. Hanketoiminnalla voi­daan täydentää kaupungin omia palveluita tai kehittää aivan uusia toimintamuotoja.

—Vai onko yhdistyksesi kenties vasta käynnistämässä toimintaa? Silloin kannattaa hakea 200 euron suuruista järjestön starttiavustusta. Uutena avustuksena on haettavissa myös toimintatonni, joka on tarkoitettu rajatun osallistujaryhmän kertaluontoisen toiminnan mahdollistamiseen. Avustuksen mää­rä on nimensä mukaisesti tuhat euroa, sanoo Toivonen.

Lisätietoja avustuksista ja niiden hakulomakkeet löytyvät verkkosivuilta pori.fi/avustukset.

Lisätietoja antaa:

Tiina Toivonen, controller, puh. 044 701 3342