Tulosta
Kategoria: yhdistystietoa
Osumia: 2180

Koronavirusuhan aikana Porissa palvelevat seuraavat kohdennetut palvelunumerot

https://www.pori.fi/korona/palvelunumerot

Koronaneuvontanumero

Korona-epäilyissä puhelinyhteys otetaan Porissa, Ulvilassa ja Merikarvialla arkisin ensisijaisesti Porin perusturvan koronaneuvontapuhelimeen. Neuvontapuhelin on auki kello 8—16. Arkisin kello 16 jäl­keen ja viikonloppuna puhelinyhteys otetaan Satasairaalan päivystykseen.

 

IKÄIHMISTEN PALVELUNEUVONTANUMERO

Ikäihmisten palveluneuvonnan puhelinnumerosta saa neuvontaa, ohjausta ja tarvittaessa apua esi­merkiksi ateriapalveluiden, kauppapalveluiden ja kotihoidon järjestämiseen.

Palvelunumeroon voivat soittaa kaikki Porin, Ulvilan ja Merikarvian alueiden ikääntyneet asukkaat. Palvelunumerossa on mahdollisuus takaisinsoittopalveluun.

Tämän hetkisen tiedon mukaan yli 70-vuotiaan oireettomat läheiset voivat kuitenkin edelleen käydä auttamassa läheistään noudattaen hyvää käsihygieniaa. Myöskään ulkona liikkumista ei ole kielletty.

 

Prizztech antaa yrityksille neuvontaa

Prizztech Oy palvelee yrityksiä koronaviruksen aiheuttamissa haasteissa ja liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Palveluun voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköisten kanavien kautta.

 

VALTAKUNNALLISESTA PALVELUNUMEROSTA YLEISTIETOA VIRUKSESTA

Kansalaisille suunnattu valtakunnallinen palvelunumero antaa yleistä tietoa koronaviruksesta. Puhelinneuvonnasta ei saa terveysneuvontaa eikä ohjausta päivystyksellisissä akuuteissa oireissa, vaan näissä tilanteissa käännytään Porin kaupungin terveydenhuollon puoleen.

 

Jos epäilet tartuntaa, älä käytä julkista liikennettä tai taksia. Ohjeet sairaalaan siirtymisestä saat tarvittaessa sosiaali- ja terveyspalveluiden henkilökunnalta.