pkkimagemodule

 

Uusi palveluverkkoesitys kommentoitavana

28.5.2020

Viime viikolla julkaistiin uusi esitys palveluverkon järjestämisestä, joka koski erityisesti varhaiskasvatusta ja perusopetusta. Kaupunkilaisille on avattu nyt kommentointimahdolli­suus verkkosivuilla 8. kesäkuuta asti.

Vaikea taloustilanne on pakottanut kaupungin pohtimaan vaihtoehtoja viime vuonna tehdylle palvelu­verkkopäätökselle. Koko uuden esityksen sisältö ja laskelmat on koottu alueittain osoitteeseen pori.fi/palveluverkkouudistus. Samalla sivulla on ohjeet kommenttien jättämiseen.

—Vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi kaupungilla ei ole mahdollisuutta järjestää yleisötapahtumia, joten asukkaat ja yhteisöt pääsevät osallistumaan verkossa, kertoo kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen.

Kaupunkilaisten kommentit toimitetaan kaupunginvaltuuston jäsenille, jotta he voivat ottaa ne huo­mioon päätöstä tehdessään. Kaupunginvaltuuston on tarkoitus päättää asiasta 15. kesäkuuta.

Toimiston uusi osoite on: 

Liisankatu 22 as 4, 28100  PORI

Liisankatu 22 as 4

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

044 702 2317

 vesitorni 018

 

Sivustoa koskevissa kysymyksissä,kirjoitusoikeuksissa ja sisällöntuottamisessa ota yhteys järjestön toimistoon.

 

 

 

 

Sivunvalmistus ja verkkotiedotuskoulutus karikoivula(at)gmail.com

 Kuvaa klikkaamalla pääset haluamallesi sivustolle

 

 

   
   
   
 Kartano  Kartanon Pienkiinteistönomistajat ry on perustettu 1.10.1953.

   
 kylasaari  

Kylätalon puhelin  044 - 33 11 759

Kyläsaaren kiinteistönomistajat ry:n hallituksella on yksi yhteinen "palveleva puhelin". Tästä numerosta saat tietoutta Kyläsaaren asioista ja voit itse välittää hallituksen käsittelyyn haluamiasi asioita. Puhelin on aina jonkun Kyläsaaren Kiinteistönomistajat ry:n hallituksen jäsenen käytössä.
   
 lattomeri  
   
   
   
 pori.fi  
   
   
   
   
   
   
 vanhakoivisto  
   
   
 vinl