pkkimagemodule

31.12.2021

Itä-, Länsi- sekä Pohjois-Porin asukastilaisuudet kouluissa on peruttu voimassa olevien koronarajoitusten takia. Tilaisuudet järjestetään striimattuna kaupungin Youtube ‑kanavalla ja yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun sähköisten viestintäkanavien kautta.

Itä-Porin asukastilaisuus striimataan keskiviikkona 5. tammikuuta kello 17.30 alkaen. Tilaisuudessa esitellään muun muassa Itä-Porin väestö-, kouluverkko- ja kaupunkikehityksen tulevaisuuden näkymiä sekä kerrotaan Porin kaupungin strategiasta 2030, jonka tekeminen aloitetaan keväällä 2022. Tilaisuutta voi seurata Porin kaupungin Youtube-kanavalta tästä linkistä.

Esittelyjen jälkeen tilaisuudessa on varattu aikaa keskustelulle. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää kirjallisesti etukäteen tai tilaisuuden aikana tästä linkistä. Yleisöllä on myös mahdollisuus käyttää puheenvuoroja live-lähetyksessä. Suullinen kommentointi tapahtuu Teamsin kautta ja edellyttää henkilöltä ennakkoilmoittautumista tilaisuuteen tästä linkistä. Ilmoittautua voi 5. tammikuuta kello 14 asti.

Länsi- sekä Pohjois-Porin asukastilaisuudet tullaan järjestämään vastaavalla tavalla. Kyseisiin tilaisuuksiin voi ilmoittautua tai lähettää kommentteja tämän linkin kautta. Ilmoittautua voi tapahtumapäivään kello 14 asti: Länsi-Porin asukastilaisuus on 11. tammikuuta ja Pohjois-Porin 12. tammikuuta. Myös ilmoittautuminen tammikuun loppupuoliskon asukasiltoihin on käynnissä edellä mainitun linkin kautta. Keski- ja Meri-Porin sekä Lavian asukastilaisuuksien mahdollisesta etäjärjestämisestä tiedotetaan erikseen tammikuun puolivälissä, kun nykyisiin voimassa oleviin koronarajoituksiin tulee päivityksiä.

www.pori.fi

KAUPUNKI KUTSUU PORILAISIA ASUKASILTOIHIN

2.12.2021

Porin kaupunki järjestää kahdeksalla palvelualueellaan asukastilaisuudet, joissa keskus­tellaan kyseisen alueen nykytilasta, tulevaisuudesta ja kehittämistarpeista. Joulukuussa tilaisuudet järjestetään Noormarkussa ja Ahlaisissa, tammikuussa Itä-Porissa, Keskustas­sa, Laviassa, Länsi-Porissa, Meri-Porissa, ja Pohjois-Porissa.

Alueiden asukastilaisuudet jouduttiin keskeyttämään vuoden 2020 alussa koronan vuoksi. Nyt tilai­suuksia jatketaan keskittyen kaupungin meneillään olevaan strategiatyöhön ja alueiden kehittämis­tarpeisiin.

—Asukkaille kerrotaan kyseisen alueen väestökehityksestä, alueen ajankohtaisista asioista, kuten kouluverkon muutoksista ja mahdollisista kaupunkikehitykseen liittyvistä asioista sekä kaupungin käynnissä olevasta strategiatyöstä. Tilaisuuksiin varataan runsaasti aikaa keskustelulle, jotta alueen asukkaiden kanssa voidaan käydä läpi kehittämistarpeista heidän näkökulmastaan, toteaa kaupungin strategiapäällikkö Tomi Lähteenmäki.

Asukastilaisuudet järjestetään fyysisesti alueella, erikseen määritellyssä tilassa. Tilaisuuksia on myös mahdollisuus seurata sähköisesti ja kysymyksiä sekä kommentteja voi jättää sitä kautta.

Satakunnassa on voimassa aluehallintoviraston määräys, jonka mukaan 50 hengen yleisötilaisuuksis­sa osallistujilta vaaditaan koronapassi. Asukastilaisuuksiin kerätään ilmoittautuminen ja jos paikan päälle osallistuvia on 50 tai yli, tullaan tilaisuudessa tarkistamaan koronapassi.

ILMOITTAUDU TILAISUUKSIIN: www.pori.fi ‑sivulla