pkkimagemodule

Tiedote

 

Työvaliokunta kokoontui 15.12.2020 mm. alla luetelluista toimista päättääkseen.

Osallistujat: Simo Järvinen pj, Kirsti Marmela ja Jouko Harju

 

A. Talous

Todettiin, että yhdistyksen taloudellinen asema on vakaa.

 

B. Hankevastaavan nykyinen työsopimus päättyy 31.12.2020

Puheenjohtaja on ollut yhteydessä Työllisyydenhoidon päällikkö Juha Laineeseen, jolta on saatu vastaus, että kaupunginhallitus myöntää odotusajaksi osan avustuksesta ennen lopullista pää­töstä. Lausunnon perusteella valtuutetaan puheenjohtaja tekemään työsopimus hankevastaavan kanssa kuukaudeksi kerrallaan ainakin tammi- ja helmikuulle.

 

C. Teknisen toimialan tapaaminen

Päiväksi oli jo sovittu 26.1.2021. Tekniseltä toimialalta tuli myöhemmin ilmoitus, että yli 10 henki­lön tilaisuuksia ei saa pitää. Näin ollen sovittiin tapaaminen siirrettäväksi myöhempään ajankoh­taan, joka varmistuu tilanteen selkiydyttyä.

 

D. Katso-palvelu on muutettu Suomi.fi-valtuutukseen

Puheenjohtaja ja sihteeri olivat Tiliasema Minna Seessalon toimistolla 3.12. Tällöin myönnettiin tilitoimistolle päättyvää Katso-palvelua vastaavat valtuudet hoitaa asioita viranomaisten kanssa uusilla Suomi.fi-valtuuksilla.

 

E. Kevätkauden kokoukset

Tarkoitus oli pitää hallituksen kokous vielä ennen joulua, mutta Korona-tilanteen takia se joudut­tiin perumaan.

Tulevien kokousten suhteen noudatetaan viranomaisten / THL:n ohjeistuksia suojatoimista ja toi­mitaan kulloisten olosuhteiden mukaan.

 

F. MOPIILI ‑hanke 2021

Korona ei suoraan vaikuta toimintaan, kun lähikontakteja asiakkaiden kanssa ei ole ja työtehtä­vät suoritetaan ulko-olosuhteissa. Toimitaan toki työsuojelumääräysten ja mahdollisten muiden ohjeistusten mukaisesti.

Henkilöstötilanne on tällä hetkellä sellainen, että mukana on neljä kuntouttavan työtoiminnan henkilöä, joilla on 4-tuntinen päivä ja he tekevät henkilöstä riippuen 1—3 ‑päiväistä viikkoa.

 

G. Kaupungin avustukset

Porin Kiinteistönomistajain Keskusjärjestö ry on ilmoittanut kantansa uudistukseen kaupungin­hallitukselle lähetetyllä kirjelmällä 4.6.2020.

Avustushakujärjestelmä uudistuu, siitä on pidetty info Edustajiston vuosikokouksen yhteydessä (23.11.). Kaupunki on järjestänyt uudistuksesta, myös kaksi omaa infotilaisuutta joulukuussa ja alkuvuoden aikana pidetään ainakin yksi tilaisuus lisää.

Työvaliokunnan kokoukseen saamamme tiedon mukaan sähköiset avustushakemuslomakkeet avautuvat kaupungin sivuille helmi—maaliskuussa ja ne ovat vastaisuudessa ainoa hakukanava kaupungin avustuksiin. Asiasta kaupungilla vastaa: Controller Tiina M Toivonen 044 701 3342, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Pori jakaa hyvinvointirahaa—idea voi liittyä esimerkiksi ulkoiluun tai digisosiaalisuuteen. Rakkau­della porilaisille ‑hyvinvointirahaa voi hakea 17.1. saakka Porin kaupungin sivuilta löytyvällä ha­kulomakkeella.

https://yle.fi/uutiset/3-11697836

 

H. PKK ry:n toiminta-avustus

Keskusjärjestö pyytää jäsenyhdistyksiltään kuitenkin aiemman käytännön mukaiset Toimin­ta-avustushakemukset viimeistään 31.3.2021.

 

Hyvää Joulua ja Parempaa alkavaa vuotta 2021!

 

Simo Järvinen

puheenjohtaja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

044 292 4090

 

Kirsti Marmela

varapuheenjohtaja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040 767 7101

 

Jouko Harju

sihteeri

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

044 702 2317

Porin Kiinteistönomistajain Keskusjärjestö ry:n Hallitus 2021

Keskusjärjestön 23.11.2020 pidetyssä syyskokouksessa valittiin Simo Järvinen edelleen järjestön puheenjohtajaksi.

Hallitukseen vuodelle 2021 valittiin

Erovuoroisten tilalle: Heli Kalliomäki Ruosniemen Kiinteistönomistajat ry, Kati Kiljunen Vanhankoiviston Pienkiinteistöyhdistys ry, Taisto Huhtasalo Päärnäisten Asukasyhdistys ry, Kari Hakala Musan Kiinteistönomistajat ry, Jorma Rinnemäki Liinaharjan Kiinteistöyhdistys ry ja Paavo Stengård Porin Huvilajuopayhdistys ry.

Hallituksessa jatkavat: Kirsti Marmela Murtosenmutkan Asukasyhdistys ry, Timo Laurila Vanhankoiviston Pienkiinteistöyhdistys ry, Anitta Virtanen Tuorsniemen Kiinteistöyhdistys ry, Eija Karvinen Kartanon Pienkiinteistönomistajat ry, Martti Ollikainen Reposaaren Talonomistajayhdistys ry ja Tapio Rosnell Pormestarinluodon Kiinteistönomistajat ry.

 

KORONATIEDOTE

 

Porin Kiinteistönomistajain Keskusjärjestö ry noudattaa Valtioneuvoston linjausta mm. kokoontumismääräyksistä.

Näin ollen hallituksen seuraava kokous pidetään esimerkiksi sähköpostikokouksena. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

 

Edustajiston kevätvuosikokous siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

 

Simo Järvinen

puheenjohtaja 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

MOPIILI-hanke

Palkkatukihenkilöt ja allekirjoittanut jatkavat työskentelyään, ellei ilmaannu tartuntaa tai oireita.

Asiakaskohteissa tehdään vain ulkotöitä.

 

Kuntouttavan työtoiminnan henkilöt ovat poissa ainakin 13.4. saakka.

 

Jouko Harju

hankevastaava

GSM 044 702 2317

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koronavirusuhan aikana Porissa palvelevat seuraavat kohdennetut palvelunumerot

https://www.pori.fi/korona/palvelunumerot

 • Porin yhteistoiminta-alueen koronaneuvontanumero
 • Satasairaalan päivystysnumero
 • Ikäihmisten palveluneuvontanumero
 • Prizztech Oy:n neuvontanumero yrityksille
 • Valtakunnallinen palvelunumero

Koronaneuvontanumero

Korona-epäilyissä puhelinyhteys otetaan Porissa, Ulvilassa ja Merikarvialla arkisin ensisijaisesti Porin perusturvan koronaneuvontapuhelimeen. Neuvontapuhelin on auki kello 8—16. Arkisin kello 16 jäl­keen ja viikonloppuna puhelinyhteys otetaan Satasairaalan päivystykseen.

 • Porin yhteistoiminta-alueen korona-neuvontapuhelin: 02 623 4333
 • Satasairaalan päivystysnumero: 02 627 6868

 

IKÄIHMISTEN PALVELUNEUVONTANUMERO

Ikäihmisten palveluneuvonnan puhelinnumerosta saa neuvontaa, ohjausta ja tarvittaessa apua esi­merkiksi ateriapalveluiden, kauppapalveluiden ja kotihoidon järjestämiseen.

 • Ikäihmisten neuvonta on avoinna arkisin kello 8—16 ja numero on 02 623 4466.

Palvelunumeroon voivat soittaa kaikki Porin, Ulvilan ja Merikarvian alueiden ikääntyneet asukkaat. Palvelunumerossa on mahdollisuus takaisinsoittopalveluun.

Tämän hetkisen tiedon mukaan yli 70-vuotiaan oireettomat läheiset voivat kuitenkin edelleen käydä auttamassa läheistään noudattaen hyvää käsihygieniaa. Myöskään ulkona liikkumista ei ole kielletty.

 

Prizztech antaa yrityksille neuvontaa

Prizztech Oy palvelee yrityksiä koronaviruksen aiheuttamissa haasteissa ja liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Palveluun voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköisten kanavien kautta.

 • Puhelinnumero 02 620 5300 palvelee korona-asioissa arkisin kello 8—16. Lisäksi on käytössä lomake yhteydenottopyyntöihin. Yritykset voivat olla yhteydessä myös suoraan Prizztechin asiantuntijoihin.

 

VALTAKUNNALLISESTA PALVELUNUMEROSTA YLEISTIETOA VIRUKSESTA

Kansalaisille suunnattu valtakunnallinen palvelunumero antaa yleistä tietoa koronaviruksesta. Puhelinneuvonnasta ei saa terveysneuvontaa eikä ohjausta päivystyksellisissä akuuteissa oireissa, vaan näissä tilanteissa käännytään Porin kaupungin terveydenhuollon puoleen.

 • Valtakunnallinen palvelunumero: 0295 535 535 (arkisin klo 8—21 ja lauantaisin klo 9—15)
  • Kysymyksiä voi lähettää myös tekstiviestitse numeroon 050 902 0163. Tekstiviestipalvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät esimerkiksi kuulovamman tai muun syyn vuoksi voi puhua puhelimessa.

 

Jos epäilet tartuntaa, älä käytä julkista liikennettä tai taksia. Ohjeet sairaalaan siirtymisestä saat tarvittaessa sosiaali- ja terveyspalveluiden henkilökunnalta.

UUSI ERÄ ANSIOMERKKEJÄ SAATU

ANSIOMERKKIOHJEISTUS 

Hakulomakkeita voi pyytää toimistolta. 

KULTAINEN ANSIOMERKKI hinta 115,00 €

HOPEINEN ANSIOMERKKI hinta 95,00 €

PÖYTÄSTANDAARI / VIIRI hinta 40,00 €

 

Jäsenyhdistykset voivat hakea ansioituneille jäsenilleen Keskusjärjestön ansiomerkkejä tai pöytästandaaria. Hakemus pitää tehdä hyvissä ajoin Keskusjärjestön hallitukselle kirjallista lomaketta käyttäen.

Ansiomerkkejä ja pöytästandaaria koskeva sääntö

Porin Kiinteistönomistajain Keskusjärjestö ry:n edustajisto hyväksynyt 04.04.2006

Ansiomerkkejä ovat Porin Kiinteistönomistajain Keskusjärjestö ry:n kultainen ja hopeinen rintamerkki.

Pöytästandaarin nimi on Porin Kiinteistönomistajain Keskusjärjestö ry:n pöytäviiri.

1 §

Ansiomerkillä on tarkoitus muistaa keskusjärjestön hallituksen jäseniä ja toimihenkilöitä, sekä jäsenyhdistyksissä toimivia henkilöitä, jotka ovat näiden sääntöjen mukaisesti osallistuneet keskusjärjestön tai kiinteistöyhdistyksensä toimintaan.

2 §

Hopeinen rintamerkki voidaan myöntää henkilölle joka on vähintään kymmenen (10) vuotta toiminut keskusjärjestön tai kiinteistöyhdistyksensä hyväksi.

Kultainen rintamerkki voidaan myöntää henkilölle, joka edelleen on aktiivinen kiinteistöyhdistystoiminnassa ja jolle on aiemmin myönnetty hopeinen ansiomerkki, jonka myöntämisestä on kulunut vähintään viisi (5) vuotta.

Sekä keskusjärjestön että jäsenyhdistysten esityksistä myönnettävistä ansiomerkeistä päättää keskusjärjestön hallitus.

Jäsenyhdistyksen aloitteesta myönnetyistä merkeistä on suoritettava keskusjärjestön hallituksen määräämä maksu.

3 §

Pöytäviirillä on tarkoitus muistaa keskusjärjestön hallituksen jäseniä tai toimihenkilöitä sekä jäsenyhdistyksiä ja jäsenyhdistyksissä toimivia henkilöitä, jotka ovat osallistuneet keskusjärjestön tai kiinteistöyhdistyksensä toimintaan. Pöytäviirillä voidaan muistaa myös ulkopuolisia järjestöjä, liikelaitoksia, yhteisöjä tai yksityisiä henkilöitä, jotka ovat huomattavalla tavalla tukeneet keskusjärjestön tai jäsenyhdistyksen toimintaa.

4 §

Keskusjärjestön, jäsenyhdistyksen tai 3 § mukaisesta toiminnasta myönnettävistä pöytäviireistä päättää keskusjärjestön hallitus.

Nämä pöytäviirit numeroidaan.

Jäsenyhdistyksen jäsenille myönnetyt pöytäviirit ovat numeroimattomia.

Numeroitujen pöytäviirien hinnan suorittaa keskusjärjestö ja numeroimattomien pöytäviirien hinnan esittävä yhdistys.

5 §

Pöytäviirien ja rintamerkkien saajista pidetään luetteloa.

6 §

Keskusjärjestön hallitus on erityisen painavista syistä oikeutettu poikkeamaan tässä säännöstössä mainituista myöntämisen ehdoista.